טריקס ™ דגנים קראנץ עוגה
אם יש לכם קליפת ליים, ניאון וניאון צבעי מזון נוזלי, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 21 שעות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת דגני טריקס® קראנץ, טריקס עוגת דגני פופס, ו טריקס עוגת גלידה.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז תחתית רק של 2 (8-או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
מחלקים את הבלילה עוגה באופן שווה בין שתי קערות נפרדות (כ 2 כוסות כל אחד). בקערה אחת, להוסיף 25 טיפות צבע מזון צהוב ו 4 טיפות צבע מזון אדום; לערבב היטב. מערבבים בקליפה כתומה.
יוצקים לתוך אחד המחבתות. בקערה אחרת, להוסיף 25 טיפות ניאון ירוק צבע מזון 2 טיפות ניאון כחול צבע מזון; לערבב היטב. מערבבים קליפת לימון.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
מניחים שכבת עוגה ירוקה, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה.
מורחים 1/3 כוס ציפוי על גבי. למעלה עם שכבת עוגה כתומה, למעלה בצד. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מפזרים דגנים על גבי עוגה.