טרי אגס ג'ינג'ר פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר טרי פריך. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר חום, ציפורן טחון, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגס וג'ינג'ר פריך, אגס וג'ינג'ר פריך, ו אגס חמוציות ג'ינג'ר פריך (GF) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. עם ידיים נקיות, לעבוד חמאה לתוך תערובת שיבולת שועל עד משולב היטב. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מניחים אגסים בקערה קטנה; מוסיפים קמח וזורקים למעיל.
העברה ל8-in משומן. צלחת אפייה מרובעת; מפזרים תערובת שיבולת שועל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 35-40 דקות או עד ציפוי זהוב חום ופירות הוא מכרז.
מגישים חם עם גלידה אם תרצה.