קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

ירך חזיר צלוי בעשב

ירך חזיר צלוי בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי עשב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם בשר חזיר צלי, גבעולי רוזמרין, sprigs מלוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירך חזיר צלוי בעשב, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטפוח חזיר יבש ועונה עם 1 3/4 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל. לפשק מחבת flameproof צלייה מעל 2 מבערים, ואז לחמם 1 כף שמן על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. חזיר חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להעביר צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
שים מתלה מתכת במחבת ולסדר חצי עשבי תיבול באמצע המדף. מערבבים יחד שאלוט, שום, חרדל, ו 1 כף שמן למרוח על גבי הצדדים של צלי, ואז לשים צלוי, צד שומן למעלה, על גבי עשבי תיבול. שעה Roast1. לזרוק עשבי תיבול הנותרים עם שאריות שמן כפית ולסדר על גבי צלי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
המשיכו לצלות עד שהמדחום ייקרא מיידית רושם 140 עד 63°, 5 עד 15 דקות יותר (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כפי שהיא נשענת).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
הסר מתלה מן מחבת להשליך עשבי תיבול מן המדף. Pandle מחבת על פני 2 מבערים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ורמוט וחרדל וזיגוג על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מוסיפים מרק ומבשלים 3 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 2 כוס. אם יש לך יותר מ 1 1/2 כוסות, להרתיח כדי להפחית; אם פחות, להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא, עד זהב חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לטאטא בתערובת ורמוט ומבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים חזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
אחוזת מרימר Don Miguel Vineyard ' 06