מגש קיץ-סלמון אפוי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו קינואה Cajun, סלמון אפוי ושעועית ירוקה בקיץ, מגש אפוי עוף סטרוגנוף, ו סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 230C/450F / גז 8.
חצי למלא סיר גדול עם מים קרים ולהוסיף קמצוץ זעיר של מלח.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. Meanwhile4.תן לתפוחי האדמה החדשים לשפשף טוב עם scrubber, ואז על קרש חיתוך לחתוך כל גדול יותר לשניים, משאיר את הקטנים שלמים.
חותכים את הקצוות מן השעועית הרץ עד שאתה חותך לתוך חתיכת הסיבית שפועלת לאורך השעועית.
משוך את הסיבית הסיבית לקלף אותו לאורך השעועית משני הצדדים של כל אחד, ולאחר מכן לחתוך בזווית לחתיכות 5cm.
חותכים את הגבעול-הקצוות מן השעועית הירוקה והצרפתית, אם משתמשים, אבל להשאיר את הקצוות הדקים על, ולאחר מכן לחתוך את השעועית בזווית לתוך חתיכות 3cm.
לאחר רותחים, בזהירות להוריד את תפוחי האדמה לתוך המים עם כפית מחוררת, להחזיר לרתיחה, ואז לבשל סביב 10 עד 12 דקות (בהתאם לגודל של תפוחי האדמה שלך), או עד שהם כמעט עשו.בינתיים
אם האפונים שלך עדיין בתרמילים שלהם, pod אותם עכשיו.1
כאשר פעמים על תפוחי האדמה, בזהירות להוסיף את כל השעועית למחבת ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.1
מסננים את תפוחי האדמה ואת השעועית מעל הכיור לתוך מסננת קיטור יבש במשך כמה דקות, ואז עצה לתוך מגש צלייה 25cm x 35cm.1
פיזור על האפונה, נקודה על החמאה טפטוף עם 1 כף שמן זית.1
השתמש במטען מיקרו כדי לגרר דק את ההתלהבות של שני הלימונים על קרש חיתוך, ואז לפזר לתוך המגש.1
חותכים את הלימונים לשניים.1
לסחוט את המיץ על הסלמון וירקות, באמצעות האצבעות שלך כדי לתפוס כל פיפס.1
מתבלים קלות במלח ופלפל ואז, מטילים יחד ועדיין חמים כך שהטעמים נספגים.1
בחר את עלי הבזיליקום, להשליך את הגבעולים, ואז בערך לקצוץ אותם עם צמרות שומר או שמיר. 1
לפזר חצי עשבי תיבול לתוך המגש.1
בזהירות להבקיע את פילה סלמון בקלילות על צד העור.2
לשפשף כל פילה עם קצת מלח, פלפל ושמן זית, דברים את הציונים עם עשבי תיבול הנותרים במקום על גבי תפוחי אדמה ושעועית, ולאחר מכן לשטוף את הידיים.2
אופים בתנור החם במשך 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל ועובי המדויק של הפילה שלך, או עד הסלמון מבושל דרך והירקות רכים.2
מחלקים בין הצלחות שלך באמצעות פרוסת דגים, ואז לטפטף עם מיצי הבישול מהחלק התחתון של המגש ומגישים.טיפ: זהו אחד מאותם מאכלים גדולים שאתה באמת יכול לעשות בעצמך על ידי שימוש מה ירקות הם בעונה שלה נחמד במיוחד עם שעועית רחבה, אספרגוס או עגבניות שרי חצוי מעט. טעים מוגש עם מנה של יוגורט או מיונז שום.טיפ
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.