קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

מגש קיץ-סלמון אפוי

מגש קיץ-סלמון אפוי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו קינואה Cajun, סלמון אפוי ושעועית ירוקה בקיץ, מגש אפוי עוף סטרוגנוף, ו סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 230C/450F / גז 8.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חצי למלא סיר גדול עם מים קרים ולהוסיף קמצוץ זעיר של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. Meanwhile4.תן לתפוחי האדמה החדשים לשפשף טוב עם scrubber, ואז על קרש חיתוך לחתוך כל גדול יותר לשניים, משאיר את הקטנים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את הקצוות מן השעועית הרץ עד שאתה חותך לתוך חתיכת הסיבית שפועלת לאורך השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץשעועית רץ
5
משוך את הסיבית הסיבית לקלף אותו לאורך השעועית משני הצדדים של כל אחד, ולאחר מכן לחתוך בזווית לחתיכות 5cm.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
חותכים את הגבעול-הקצוות מן השעועית הירוקה והצרפתית, אם משתמשים, אבל להשאיר את הקצוות הדקים על, ולאחר מכן לחתוך את השעועית בזווית לתוך חתיכות 3cm.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
לאחר רותחים, בזהירות להוריד את תפוחי האדמה לתוך המים עם כפית מחוררת, להחזיר לרתיחה, ואז לבשל סביב 10 עד 12 דקות (בהתאם לגודל של תפוחי האדמה שלך), או עד שהם כמעט עשו.בינתיים
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
אם האפונים שלך עדיין בתרמילים שלהם, pod אותם עכשיו.1
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
כאשר פעמים על תפוחי האדמה, בזהירות להוסיף את כל השעועית למחבת ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.1
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מסננים את תפוחי האדמה ואת השעועית מעל הכיור לתוך מסננת קיטור יבש במשך כמה דקות, ואז עצה לתוך מגש צלייה 25cm x 35cm.1
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
פיזור על האפונה, נקודה על החמאה טפטוף עם 1 כף שמן זית.1
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
השתמש במטען מיקרו כדי לגרר דק את ההתלהבות של שני הלימונים על קרש חיתוך, ואז לפזר לתוך המגש.1
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
13
חותכים את הלימונים לשניים.1
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
14
לסחוט את המיץ על הסלמון וירקות, באמצעות האצבעות שלך כדי לתפוס כל פיפס.1
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
15
מתבלים קלות במלח ופלפל ואז, מטילים יחד ועדיין חמים כך שהטעמים נספגים.1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
16
בחר את עלי הבזיליקום, להשליך את הגבעולים, ואז בערך לקצוץ אותם עם צמרות שומר או שמיר. 1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
שמירשמיר
17
לפזר חצי עשבי תיבול לתוך המגש.1
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
18
בזהירות להבקיע את פילה סלמון בקלילות על צד העור.2
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
19
לשפשף כל פילה עם קצת מלח, פלפל ושמן זית, דברים את הציונים עם עשבי תיבול הנותרים במקום על גבי תפוחי אדמה ושעועית, ולאחר מכן לשטוף את הידיים.2
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
20
אופים בתנור החם במשך 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל ועובי המדויק של הפילה שלך, או עד הסלמון מבושל דרך והירקות רכים.2
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
מחלקים בין הצלחות שלך באמצעות פרוסת דגים, ואז לטפטף עם מיצי הבישול מהחלק התחתון של המגש ומגישים.טיפ: זהו אחד מאותם מאכלים גדולים שאתה באמת יכול לעשות בעצמך על ידי שימוש מה ירקות הם בעונה שלה נחמד במיוחד עם שעועית רחבה, אספרגוס או עגבניות שרי חצוי מעט. טעים מוגש עם מנה של יוגורט או מיונז שום.טיפ
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פולפול
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.