כנפי שנחאי-חקיין צ'ילי של יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פתיתי פלפל, צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו כנפי עוף שנחאי, לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי, ו גלילי אביב שנחאי עם רוטב צ'ילי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, מלח, פלפלים ופפריקה במדיום bowl.In עוד קערה קטנה, להקציף יחד ביצה וחלב.חותכים כל חזה עוף ל 6 חתיכות.מחממים 4 עד 8 כוסות של שמן קנולה (להשתמש בכמות הנדרשת על ידי הטיגון שלך) בטיגון עמוק ל 375 מעלות.אחד או שניים בכל פעם, טובלים כל חתיכת עוף בתערובת הביצים, ואז לתוך תערובת הלחם; ואז חוזרים על התהליך כך שכל חתיכת עוף מצופה פעמיים.כאשר כל חתיכות העוף כבר בפירורי לחם, לסדר אותם על צלחת וצינה במשך 15 minutes.As העוף נח, להפוך את רוטב ג ' ינג ' ר-הדר על ידי המסת עמילן התירס במים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את המים לסיר בינוני יחד עם שאר מרכיבי הרוטב ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני.כאשר הרוטב מתחיל לבעבע, להפחית את החום ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר את הרוטב מהחום ולתת לו להתקרר קצת.תכיני את הרוטב של חוות ווסאבי בזמן שרוטב הג ' ינג ' ר-הדר שלך רותח.כל שעליך לעשות הוא לטאטא יחד את רוטב החווה, חלב חמאה, חזרת מוכנה, ווסאבי אבקה, וצביעת מזון ירוקה בקערה קטנה.לכסות ולרגיע את זה עד הכנפיים נעשות.כאשר העוף נח ואתה מוכן לבשל, להנמיך את הכנפיים נטולות העצמות לתוך השמן ומטגנים במשך 5 עד 6 דקות או עד כל חתיכה הוא השחמה.בהתאם לגודל של הטיגון שלך, ייתכן שתרצה לטגן את העוף בקבוצות כך העוף לא צפוף מדי שם.כאשר חתיכות עוף נעשות טיגון, להסיר אותם מתלה ניקוז או צלחת מרופדת עם כמה מגבות נייר.כאשר כל העוף מטוגן, מניחים את החלקים לתוך מיכל מכוסה כגון צנצנת גדולה עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
פזורים סגולים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב ראנץ
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ווסאבי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את רוטב הג ' ינג ' ר-הדר על העוף במיכל, מכסים אותו, ולאחר מכן בעדינות לנער הכל מסביב עד שכל חתיכת עוף מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים את העוף על צלחת ומגישים את המנה עם רוטב ווסאבי-ראנץ ' בצד.