כרובית ומרק סורל
כרובית ומרק סורל יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 276 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, כרובית, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק סורל, מרק סורל, ו סורל ומרק שום.
הוראות
מניחים את הפרחים כרובית, תפוחי אדמה, בצל בסיר עם חמאה ושמן.
חום בעדינות, כאשר התוכן מתחיל לרחוש, לכסות עם מכסה וזיעה הכל על חום נמוך במשך כ 10 דקות. הירקות לא צריכים להיות צבעוניים בכלל.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז יוצקים את החלב וחוזרים בעדינות לרתיחה. (בדרך זו, לא יהיו חלאות להרכיב בחלב.) מתבלים לפי הטעם, ואז מבשלים, חשופים, במשך 10-15 דקות כאשר הירקות צריכים להיות רכים.
יוצקים חצי הקרם, ואז מחית במעבד מזון או בלנדר, או להתמזג במחבת עם בלנדר טבילה. להעביר את מחית דרך מסננת למחבת נקייה, משפשף עם החלק האחורי של מצקת.
מוסיפים את שאר השמנת. טעם לתיבול ולהביא את המרק לרתיחה. מצקת לתוך צלחות מרק, העליון עם גזרי sorrel, ולהוסיף כפית של קוויאר לכל אחד.