קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים

כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים
כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש תפוח גלאן, מיץ לימון, פרחים כרובית, ואבקת קארי מדראס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינת צ'דר מיושנת עם פלחי תפוחים וצמצום סיידר, טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, ו עוגת עוגיות פקאן תפוחים עם ציפוי חמאה תפוחים.

הוראות

1
להביא את סיידר תפוחים לרתיחה בסיר קטן. לבשל עד סיידר מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
3
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף אבקת קארי ושום למחבת; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים כרובית, מרק ותפוח; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד כרובית הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
הסר מחבת מחום; מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים חצי תערובת כרובית בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת כרובית נותרת. חזור לסיר. מערבבים במחצית וחצי; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר מהחום; מערבבים מיץ, מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מצקת על 1 מרק כוס לתוך כל אחד 8 קערות; טפטוף כל מנה עם 1 1/2 כפיות הפחתת סיידר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
מקשטים עם פלפל טחון גס,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס