קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים

כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים
כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש תפוח גלאן, מיץ לימון, פרחים כרובית, ואבקת קארי מדראס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינת צ'דר מיושנת עם פלחי תפוחים וצמצום סיידר, טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, ו עוגת עוגיות פקאן תפוחים עם ציפוי חמאה תפוחים.

הוראות

1
להביא את סיידר תפוחים לרתיחה בסיר קטן. לבשל עד סיידר מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
3
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף אבקת קארי ושום למחבת; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים כרובית, מרק ותפוח; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד כרובית הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
הסר מחבת מחום; מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים חצי תערובת כרובית בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת כרובית נותרת. חזור לסיר. מערבבים במחצית וחצי; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר מהחום; מערבבים מיץ, מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מצקת על 1 מרק כוס לתוך כל אחד 8 קערות; טפטוף כל מנה עם 1 1/2 כפיות הפחתת סיידר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
13
מקשטים עם פלפל טחון גס,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס