כרוב ירוק בסגנון קנייתי ברוטב לימון
כרוב ירוק בסגנון קנייתי ברוטב לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 245 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק בסגנון ברזילאי, כרוב ירוק בסגנון דרומי, ו כרוב ירוק בסגנון דרומי.
הוראות
בכיור גדול של מים פושרים, להתסיס את הירקות היטב כדי להסיר כל חצץ מוסתר. בזהירות להרים את הירוקים מהמים ולהעביר אותם למסננת, עוזב את חצץ בתחתית הכיור. חזור על ההליך בכיור של מים מתוקים.
הסר וזרוק את הגבעולים וודי. ערם את collard משאיר כמה בכל פעם, לחתוך אותם לרוחב לרצועות אינץ ' רחב.
להביא 1 כוס המים לרתיחה במחבת גדולה.
מוסיפים את הירקות, מכסים, ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים בקושי מכרז, על 10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ואת פלפל צ ' ילה, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הירוקים סחוטים.
בקערה בינונית, לטאטא את כוס המים הנותרים עם מיץ לימון, קמח, ומלח עד חלקה. מערבבים את זה לתוך הירוקים, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה וטעם הקמח מבושל משם, כ 3 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.