כרוב כבוש ותבשיל עגבניות
תבשיל כרוב כבוש ועגבניות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ללא חלב יש 346 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כלמתכונים. גשו לסופר וקנו כרוב כבוש, אורז, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלושי אבטיח-אפרסק כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 50%. נסו נקניק ותבשיל כרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז, עדשים בלוגה, בטטה ותבשיל שומר עם כרוב כבוש, ו כרוב כבוש טבעוני ופסטה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית הקפיצו את הבצל והפלפל הירוק בשמן למשך 5 עד 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
יוצקים פנימה את העגבניות, המים והאורז. מעלים את האש לגבוהה ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים פנימה את הכרוב הכרוב והנקניק, תוך ערבוב יסודי, ומניחים להתבשל עוד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.