כרוב ממולא
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את ראש הכרוב בסיר גדול מעל חום גבוה ומוסיפים מים לכיסוי. מרתיחים כרוב במשך 15 דקות, או עד שהוא גמיש ורך.
לנקז ולאפשר להתקרר לחלוטין.
הסר את הווריד החיצוני הקשה מן העלים.
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את הבשר, אורז, אבקת שום ואת הביצה, ערבוב היטב.
מניחים כמות קטנה, בערך בגודל של כף היד שלך, לתוך מרכז עלה כרוב לקפל עלה מעל, תוחב את הצדדים של העלה כדי לשמור על תערובת בשר בפנים.
ערם את העלים המלאים בסיר גדול, לשים את העלים הגדולים על הקרקעית.
מוסיפים את מיץ העגבניות, חומץ וסוכר ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך כ 60 דקות. (הערה: לפקוח עין עליהם, לוודא את תחתית העלים לא לשרוף.)