קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי

לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. אם יש לך זרעי קימל, בצל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מרק בוטנים, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוק החזיר ואת spareribs בסיר גדול לכסות עם המים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך לבשל, ברפרוף את פני השטח של קצף והוספת מים אם הוא מתאדה, עד הבשר יכול ליפול את העצם, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבשר מן הסיר ואת הקוביות, להשליך את העצמות ואת השומן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
החזירו את הבשר לסיר והוסיפו את הכרוב הכבוש, בצל, שזיפים מיובשים, יין, רסק עגבניות, שום, פטריות, קימל ומרג ' ורם. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מרז ' ורםמרז ' ורם
זרעי קימלזרעי קימל
שום גויה®שום גויה®
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הנקניק וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
הסר את הנקניק וחתוך אותו לפרוסות, להחזיר אותו למרק, ומבשלים בזמן שאתה מכין את הנביכה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
6
בינתיים, במחבת קטנה, לעשות את roux פפריקה, שנקרא zaprazka. ממיסים את החמאה על חום בינוני, ואז מערבבים את הקמח והפפריקה כדי ליצור רביכה. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף למרק, ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מגישים חם.