לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה
לבשל את הספר: עוגת הפוך Blackberry עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה, מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים בתנור עד 350°f. מחבת עוגת חמאה ותחתית בשורה עם שני סיבובים של נייר קלף, ואז חמאה על פיסת הקלף העליונה. אבק המחבת עם קמח לדפוק את עודף.
מסדרים אוכמניות בשכבה אחת במחבת.
מפזרים 1 1/2 כפות של סוכר לנער מחבת כדי לעזור להפיץ סוכר.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה.
היכו יחד את החמאה ונותר 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים במהירות נמוכה עד רק incorporated.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין 3 קבוצות, מגרד את הצדדים של הקערה בין קבוצות, עד רק incorporated.
כפית את הבלילה באופן שווה על פירות יער, החלקה למעלה.
אופים עד למעלה הוא זהב וקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה במחבת במשך 5 דקות.
הפעל סכין דק סביב הצדדים של מחבת; הפוך צלחת גדולה על המחבת, ו, באמצעות מחזיקי סיר להחזיק צלחת פאן בחוזקה יחד, להעיף עוגה על צלחת. מקלפים קלף ומגישים עוגה עם גלידה.