תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לובסטר מק וגבינה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1232 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קורנית, פרמז'יאנו-רג' יאנו, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים את המניה החמה, החלב והקצפת עד שהרוטב מתחיל להתעבות. מבשלים במשך 5 דקות, מקציפים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם
רוטב
מלאי
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר מהחום וקצף בגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיף את הפטרוזיליה, קורנית, טרגון, ופסטה ומערבבים עד בשילוב. קוצצים את הלובסטר לחתיכות בגודל ביס ומקפלים לתוך הפסטה. תתחלקו לקערות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
לובסטר
פטרוזיליה
פסטה
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
עבור ציפוי פירור: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מורחים את פירורי הלחם על מחבת סדין וטוסט עד בקושי זהוב, ערבוב פעם או פעמיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את האנשובי ומערבבים דקה או 2 כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
11
מוסיף את פירורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, משליך, עד חם מעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
12
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
פטרוזיליה
13
מפזרים בנדיבות על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
14
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
16
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים עד פתיחת המולים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
יין
17
הסר את המולים לקערה לשימוש נוסף, ולאחר מכן מסננים את המרק לסיר.
שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Domaine Du Colombier Chablis עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.