קושיקשה
מוכן ב5 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
לזניה דלעת סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, אטריות לזניה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די טוב. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ריבוע 8 אינץ ' של בד גבינה ומניחים את עלה המפרץ, יבלות פלפל, גבעולי טימין, וזרעי פטרוזיליה במרכז. להעלות את הקצוות ולקשור בבטחה לתוך נרתיק. בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת הצמח ואת נרתיק מלא פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום עד חם, אבל לא רותח. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולתת תלול, מכוסה.להביא סיר מלאי גדול מלא מים לרתיחה, מערבבים כמה כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מחבתמחבת
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4
מסננים במסננת ולשטוף היטב. מניחים בצד הנחת שטוח על קלף או נייר שעווה מרופד אפייה sheet.In מחבת סאוט כבדה קטנה, מחממת את שמן הקנולה עד שמדחום קורא 365 מעלות F. זה צריך להיות חם אבל לא מעשן. עבודה במהירות בקבוצות קטנות מטגנים את עלי המרווה כ -10 שניות ומעבירים אותם למגש מרופד בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מדחום מטבחמדחום מטבח
נייר שעווהנייר שעווה
מסננתמסננת
מחבתמחבת
5
מפזרים מלח. שמור את oil.In מחבת בגודל בינוני, חום 3 כפות של מרווה שמורות חדור שמן על חום בינוני. עבודה בקבוצות לבשל את פרוסות סקווש בשכבה אחת עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
סקוושסקווש
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר אותם מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מפזרים את הדלעת המבושלת עם מלח, קאיין ופלפל טחון. הגדר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה ופטרוזיליה טחון. תניח בצד.הפוך את הרוטב הלבן: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבולת כדי מעיל המחבת, להוסיף את השום והבצל. לבשל ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חמאהחמאה
שוםשום
סקוושסקווש
בצלבצל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעורבב ומבושל דרך. בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
הסר את נרתיק העשב והפלפל מחלב שמור ולאט לאט לטאטא את החלב לתערובת הקמח. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. תמשיך להקציף עד שהרוטב יתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים מלח ואגוז מוסקט לעונה. תניח בצד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9×13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
Lay 3 רצועות של לזניה אטריות לאורך התחתון lengthwise.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
12
מוסיפים חצי מהרוטב הלבן ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
13
מניחים 3 רצועות נוספות של אטריות לזניה על גבי, ואז שכבה על ½ של פרוסות הסקווש. להתפורר מרווה מטוגנת על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
סקוושסקווש
מרווהמרווה
14
מניחים 3 יותר אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
15
מורחים שכבה של כל הריקוטה באופן שווה על גבי שכבה זו של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
16
הוסף שכבה נוספת עם הדלעת הנותרת ומרווה מתפוררת. אז תמלאי את כל זה עם עוד 3 אטריות, והרוטב הלבן הנותר. עבור השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
סקוושסקווש
רוטברוטב
מרווהמרווה
17
להניח 4 אטריות על פני הלזניה לאורך, חופפים אחד את השני מעט.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
18
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
19
אופים את הלזניה עד תוסס ויפה השחמה, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
21
מגישים חם.

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דלעת סקווש, קלופים, חצוי לאורך, זרע פרוס לרוחב דקדלעת סקווש, קלופים, חצוי לאורך, זרע פרוס לרוחב דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה, או דומהשמן קנולה, או דומה0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין (לפי הטעם)פלפל קאיין (לפי הטעם)4sprigsמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרווה טרייה, עלים בלבדמרווה טרייה, עלים בלבד2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון (לפי הטעם)פלפל שחור טחון (לפי הטעם)10שרימפס וורידיםמלח כשר לפי הצורךמלח כשר לפי הצורך454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות לזניה מיובשות (כ -20 חתיכות)אטריות לזניה מיובשות (כ -20 חתיכות)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן, מגוררת טריה ועוד למסירהגבינת פרמזן, מגוררת טריה ועוד למסירה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טוב חמאה לא מלוחהטוב חמאה לא מלוחה