לחם דלעת שקדים שוקולד
גשו לסופר וקנו מחית דלעת, קמח, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . מתכונים דומים: קינואה + לחם דלעת קמח שקדים, לחם דלעת חמוציות שקדים עם זיגוג מייפל, ו לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס את החלק הפנימי של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט, תבלין פשטידת דלעת, ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים מחית דלעת, שמן צמחי, מים וביצים; להכות עד משולב היטב וחלק. מערבבים בעדינות שבבי שוקולד ושקדים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 1 שעה ו -15 דקות.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני העברה מתלה חוט לסיים קירור.