לחם התירס הטוב ביותר שאי פעם תאכל
המתכון ניתן להכין את לחם התירס הטוב ביותר שאי פעם תאכל בתוך כ-35 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . גשו לסופר וקנו תירס, שמנת, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 123 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: את לחם הבננה הטבעוני הטוב ביותר שאי פעם תאכל , מלית לחם תירס דרום-מערבית עם תירס וצ'ילי ירוק , ולחם תירס מחבת עם תירס חתוך טרי ובייקון .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). משמנים מחבת ברזל 9 אינץ'.
בקערה גדולה טורפים את הביצה.
הוסף חלב, שמן, שמנת חמוצה, שמנת תירס ותערובת קמח תירס; מערבבים עד שקמח התירס רק נרטב.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד שהסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק)