לחם חום בוסטון II
צריכים לחם ללא מוצרי חלב ? לחם בוסטון חום 2 יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 424 קלוריות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לחנות וקנו מים, סוכר, צימוקים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -14 שעות ו-30 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: פאי שמנת "היער השחור" של בוסטון , לחם חום ללא שמרים , ומקרוני וגבינה אפויים של אלטון בראון .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו יחד סוכר, צימוקים, סודה לשתייה, מלח, מרגרינה ומים רותחים. כסו והניחו לעמוד למשך הלילה.
למחרת, חממו תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משחו קלות תבנית כיכר לחם בגודל 23x12 ס"מ.
טורפים את הביצה והקמח לתוך תערובת הצימוקים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, או עד שקיסם הננעץ במרכז הכיכר יוצא נקי.