קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לחם חזיר וגבינה

לחם חזיר וגבינה
לחם בשר חזיר וגבינה עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן ובסך הכל 337 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם כיכרות בצק לחם, ברוקולי, פרג וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם חזיר וגבינה, לחם קופי חזיר וגבינה ולחם חזיר ושתי גבינות כפיות.

הוראות

1
מבשלים ברוקולי לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
2
מסננים ומצננים.
3
מרדדים כל כיכר בצק לתבנית של 15 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מניחים אחד בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מפזרים ברוקולי, גבינה וחזיר עד 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מניחים מלבן שני מעל, אוטמים קצוות.
7
מברישים את החלק העליון בחמאה; מפזרים פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים חם.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי ללחם גבינה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.