לחם שום-רוזמרין קלוי
לחם שום רוזמרין קלוי הוא חלב חינם ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, רוזמרין, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחם שום צלוי ברוזמרין, שום צלוי בגריל-לחם רוזמרין, ו לחם שום קלוי ברוזמרין: קל ואומן.
הוראות
חותכים קצה מחודד של שום; מקום שום על חתיכת רדיד אלומיניום, טפטוף עם 1 כף מים. מקפלים לסכל.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד שום רך. הפחת את טמפרטורת התנור ל-20
הסר שום מהתנור, ולתת מגניב. לסחוט עיסת שיני שום לתוך קערה קטנה, ומחית עם מזלג עד חלקה. מערבבים בקליפה לימון, מיץ לימון, והבא 3 מרכיבים.
מגלגלים את הבצק לריבוע של 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מורחים תערובת שום על בצק; להפשיל, אופנה ג ' לירול.
מניחים גליל בצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מחברים קצוות ויוצרים טבעת, וקצוות צביטה לאטום.
חותכים חריצים 1 אינץ לאורך גבי הבצק. כבה את התנור; מניחים את טבעת הבצק בתנור.
תן עלייה 1 1/2 עד 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
הסר מהתנור; מברשת בצק עם ביצה, ומפזרים מלח כשר. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
באמצעות בקבוק מים, לרסס כל קיר פנים של תנור 2 עד 3 פעמים לפני סגירת דלת התנור. (לא לרסס בצק).
אופים ב 375 במשך 18 עד 20 דקות או עד הזהב.