לחמניות של אמא
המתכון של לחמניות האם יכול להיות מוכן בכ-45 דקות . מתכון זה מספיק ל-36 מנות . ללחם הזה יש 122 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על ידי 232 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו מלח, ביצה, שומן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו עוד היום. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 37% , וזה לא כל כך מדהים. נסו לחמניות קייל , לחמניות קראקקג'ק ולחמניות תפוחים וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, השומן, הביצה, המלח ו-3 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית עד שהתערובת מקבלת מרקם ספוגי.
הניחו לעמוד 10 דקות. ערבבו פנימה מספיק קמח שנותר עד לקבלת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח קלות; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לשלושה חלקים.
הניחו לנוח 5 דקות. חלקו כל מנה ל-36 חתיכות. עצבו כל חתיכה לכדור; הניחו שלושה כדורים בכל תבנית מאפינס משומנת.
כסו והתפחו עד שכמעט הכפילו את הנפח, כ-30 דקות.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון.