לינגוויני עם פסטו עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם עגבניות מיובשות פסטו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים מרוסקים, עלי בזיליקום, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות.
הוראות
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד עד אגוזים קצוצים דק. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן, ואז 1/2 כוס מים, מיזוג עד כמעט חלקה.
מערבבים בגבינת 1/3 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח.
מבשלים לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת כוס מים בישול 1. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים פסטו וזורקים למעיל, מוסיפים מספיק מים שמורים כדי ליצור רוטב דק. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים את שאר הגבינה.