קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה
אם יש לך לינגוויני, סלרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שורש סלרי עם תפוחים, אגוזי מלך וגבינה כחולה, מרק שורש סלרי טהור עם תפוחים מקורמלים, ו שמנת ללא חלב של מרק שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול או סיר מלאי, חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך אבל לא חום, ולאחר מכן מוסיפים את שורש הסלרי ותפוח אדמה. מערבבים היטב כדי לצפות את הירקות ומבשלים עד תפוח האדמה מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מוסיפים את המרק ואת הקרם, מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים עד סלריק הוא רך, כ 30 דקות. השתמש בבלנדר טבילה (או העברה לבלנדר סטנדרטי) ו purée.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל את הפסטה עד אל דנטה. לפני ניקוז, להזמין כוס אחת של מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בעוד הפסטה מבשלת, מחממת את שמן הזית הנותר במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני ומוסיפה את הפנצ ' טה. מבשלים עד שמתחילים לפריך בקצוות, כ 5 דקות, ואז מוסיפים את התפוחים והבצל. המשך לבשל עד התפוחים הם caramelized וכמעט רך הבצל הוא נבול, 5-7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה לחלוטין והתפוחים רכים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיף את הפסטה לתערובת pancetta-תפוח, ואז לשפוך את פירה celeriac כדי ליצור רוטב (ייתכן שלא צריך את כל פירה; זה צריך רק מעיל הפסטה ולא לחנוק אותו). במידת הצורך, רזה עם מעט מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
CeleriacCeleriac
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מגישים מיד עם עלי סלרי שמורים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו