עוגת Streusel בטטה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), Streusel בטטה, ו עוגת קינמון Streusel בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, 2 כפות חמאה, קיצור, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה ודופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
טפטוף ב 2 עד 3 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך צלחת פאי 9 1/2 אינץ ' עמוק צלחת, לקפל את הבצק התלוי מתחת עצמו crimp את הקצה עם האצבעות. תרגע ב-30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות; להמשיך לאפות עד הזהב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
1
מערבבים את הקמח, אגוזים, סוכר חום, חמאה ומלח בקערה בינונית; לסחוט לתוך גושים, להעביר צלחת להקפיא עד קשה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, לעשות את המילוי: בעדינות לטאטא את הבטטה, חלב התאדה, סוכר מגורען, ביצים, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות קוקוס מגורר
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
מעבירים לתבנית אפייה ואופים 30 דקות. לפזר את הציפוי על העוגה ולהמשיך לאפות עד שהמרכז הוא כמעט להגדיר אבל עדיין מתנועע מעט, 30 עד 45 דקות יותר.