מאפינס קישואים מלוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 177 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 44 סנט למנה מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . למתכון הזה של Allrecipes יש 72 מעריצים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, רוטב פלפלים, אורגנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: מאפינס תירס ועירית מלוחים , מאפינס קישואים בננה ומאפינס קישואים לימון .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 16 כוסות מאפינס או מרפדים בנייר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש; להעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הקישואים והפלפל האדום הקלוי לתערובת העגבניות; דופקים את התערובת מספר פעמים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח תירס, קמח מלא, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, פלפל, בזיליקום ואורגנו יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בקערה גדולה נפרדת מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית באמצעות מערבל חשמלי; טורפים פנימה את הביצים, אחת אחת. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, החלב, רוטב הפלפל החריף וכף שמן זית.
מערבבים מחצית מתערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד שכמעט נטמע; מוסיפים את שאר תערובת הקמח ומערבבים כמה פעמים רק כדי לערבב. מערבבים את תערובת הקישואים. מזלפים את הבלילה לתוך כוסות המאפינס המוכנות עד שהיא כמעט מלאה.