מגש קרודיטה לחם ארנב
אם 9.76 $ למנה נופל בתקציב שלך, מגש קרודיטה לחם ארנב יכול להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 119 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 3770 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מטבל, ירקות כדי לארגן את הלחם, כיכרות לחם בצק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מגש קרודיטה עם רוטב צזיקי, מגש קרודיטה עם איולי שום קלוי, ו לחם ארנב הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש באחד כדורי הבצק כדי ליצור את הגוף ואת הראש של הארנב. הפוך חתיכה אחת גדולה מעט אליפסה עבור הגוף ואחד עגול לראש.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
תחלק את הכדור השני לחצי. השתמש בחצי אחד כדי ליצור כדורים כדי ליצור את הידיים, הרגליים, הלחיים והאף. השתמש בחצי השני כדי לעשות שתי אוזניים.
כדי להפוך את האוזניים פשוט לחלק את הבצק לשתי חתיכות לגלגל אותם מעט בידיים שלך כדי ליצור צינור. לעצב אותם ולחץ אותם לתוך הראש כדי לתת את המראה של אוזניים רפויות.
מוסיפים את הצימוקים כעיניים ומניחים את השקדים החתוכים לתוך הבצק על הפנים כדי להיראות כמו שיניים.
תן לבצק לעלות כ -20 דקות לפני האפייה.
אופים 30 עד 35 דקות, או עד הלחם הוא חום זהוב.
מניחים לחם על מגש מרופד בחסה.
חותכים קערה בבטן של הארנב ולהוסיף קצת לטבול. לקשט צדדים של לחם עם ירקות פרוסים שונים כמו גזר, סלרי, עגבניות ומלפפונים.