מוחות מטוגנים
מוח מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1572 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 170 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, עלה דפנה, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מוחות כבש מטוגנים, דג מחבת מטוגן בשמן עמוק, ו קנולי מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 2 ליטר מים כדי להרתיח ולהוסיף את השום, פלפל, ועשבי תיבול. מבשלים במשך 15 דקות. ואז בעדינות להוריד את המוח לתוך הסיר ומבשלים במשך 6 דקות.
הסר את המוח עם כפית מחוררת ולתת מגניב. כאשר המוח קר ומוצק, להפריד את האונות לחתיכות 2 אינץ'.
בינתיים, להכין 3 קערות עם הקמח, הביצה שטפה עם חלב, ואת פירורי הלחם.
מחממים את השמן ל 350 ° F.
מגלגלים כל מקטע מוח בקמח, ואז מצפים אותו בתערובת הביצים, ואז מצפים אותו בפירורי הלחם. מטגנים עמוק את המוח עד שהם זהובים חום ופריך, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומגישים מיד עם רוטב ירוק.
כדי להפוך את הרוטב הירוק: דק קוצצים עשבי תיבול ומערבבים עם אנשובי, שום, צלפים.
מוסיפים מספיק שמן זית כך התערובת היא כף אבל לא נוזל. מתבלים בפלפל שחור.