ממתק פאדג'תירס
אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, קרם מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 19%. מתכונים דומים: ממתק פאדג'תירס, ממתק פאדג'תירס, ו ממתק פאדג'תירס.
הוראות
קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד; נייר חמאה.
מערבבים קרם מרשמלו, סוכר, חלב התאדה וחמאה במחבת גדולה וכבדה. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה 113° על מדחום ממתקים, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים תירס ממתקים, שבבי שוקולד ובוטנים, ערבוב עד שוקולד נמס. מיד להעביר מחבת מרופדת בנייר כסף חלקה העליון עד אפילו. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
בקערות נפרדות על מחבתות של מים רותחים, להמיס semisweet ושוקולד לבן, אם תרצה בכך. באמצעות מזלגות, טפטוף שני השוקולדים על פאדג'.