מרק אטריות בקר וייטנאמי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. . זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם אטריות אורז, מרק בקר מרוכז, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, Pho בשר (מרק אטריות ויאטנמית), ו Pho (מרק בשר ואטריות וייטנאמי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים אטריות במים קרים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז. מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אטריות, ומרתיחים 3 עד 5 דקות - לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים, ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, לשלב מרק בשר בקר, ג ' ינג ' ר, מלח, ופלפל תאילנדי בסיר. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים חלקים שווים של אטריות לתוך 4 קערות מרק גדולות, ומניחים בשר נא על גבי. מצקת מרק חם על אטריות ובשר.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים עם פלחי ליים, עלי בזיליקום, כוסברה, שעועית מונג ובצל ירוק, ומגישים עם רוטב פלפל חריף ורוטב צדפות.