מרק הבשר והירקות המיושן של ג'ק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. אם יש לכם עלה דפנה, גזר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק בשר-ירקות מיושן, סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, ו מרק סטייק (מרק בקר ירקות).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בקומקום גדול על אש בינונית; מבשלים את הבצל, הסלרי והסטייק בחמאה המומסת עד שהבצל הופך לקרמל, בין 7 ל-10 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר, המים, עלה דפנה, מיורן, אורגנו ועצמות מרק; מנמיכים את החום בינוני-נמוך ומבשלים 3 שעות, ברפרוף קצף מהחלק העליון של המרק כפי שהוא מתפתח.