מרק הדלעת הטוב ביותר אי פעם
מרק הדלעת הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכי לחנות ותרימי תחבושות, טימין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל, שום, ותימין בחמאה החמה עד הבצל התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הסקווש ואת ציר העוף; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסקווש רך, 10 עד 15 דקות. להתפורר מרק מרק; העונה עם כמון, allspice, מלח, פלפל; להסיר מן החום.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את המכסה של הבלנדר במקום עם מגבת מטבח בזהירות להתחיל את הבלנדר באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך קערת הגשה. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר.