קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק הודו מעושן חריף

מרק הודו מעושן חריף
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם טורקיה, מיץ ליים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. נסו הודו מעושן חריף, הודו מעושן מתובל נמס עם Pepperjack, ו מרק עדשים עם הודו מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר כבד על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל והפלפל; מבשלים 2 עד 3 דקות מבלי לבחוש עד להשחמה. מיד לשפוך את המניה עוף, ומערבבים לשחרר ירקות מהחלק התחתון של הסיר. להפחית את החום לנמוך. מערבבים את השום, טורקיה, סלסה, מיץ ירקות, רוטב פלפל חריף, ומיץ ליים. מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך, כ 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיץ ירקותמיץ ירקות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת