מרק וון טון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק וון טון. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך רוטב שומשום אסייתי, ערמוני מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל סיני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים 2 בצלים. דק קוצצים מספיק פטריות כדי למדוד 1/4 כוס וערמוני מים מספיק כדי למדוד 2 כפות.
מערבבים ירקות קצוצים וערמוני מים קצוצים עם בשר, רוטב וחלמון ביצה עד מעורבב. כפית על מרכזים של עטיפות טון וון, הוספת כ 1 כפית. לכל אחד.
מברשת על קצוות של עטיפות; לקפל באלכסון במחצית. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. להביא פינות מנוגדות של קצה ארוך של כל משולש יחד, חופפים פינות; מברשת עם הביצה שנותרה לאטום.
חותכים בצל שנותר; מניחים בסיר גדול.
מוסיפים מרק עוף, פטריות שנותרו וערמוני מים שנותרו; מביאים לרתיחה בחום בינוני. בזהירות להוסיף טון וון; מבשלים 4 דקות. או עד טון וון נעשים, ערבוב מדי פעם.