מרק טורטייה עם שעועית פינטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. אם יש לך שום, בצל, עלים כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל, מרק טורטיה צמחוני עם שעועית שחורה, ו מרק צ'אנקי טורטייה עם שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. לרסס קלות עם שמן זית (אופציונלי) ולהוסיף בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 4 עד 6 דקות.
יוצקים את כל זה לתוך הבלנדר יחד עם אבקת צ ' יפוטלה ולעבד עד חלקה. להחזיר את הסיר לחום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את מחית ומערבבים כמעט כל הזמן עד מעובה עקביות של רסק עגבניות, על 6 דקות. (זהירות–watch עבור חם, מבעבע "התפרצויות"!)
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזיר
3
מוסיפים מרק, מים, אורגנו (אם משתמשים), ושעועית פינטו סחוטה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים במשך 30 דקות. בזמן שהמרק מתבשל, הכינו את הטורטיות. מחממים תנור ל-375F.
חותכים כל טורטיה לשניים (ניתן לעשות בערימה אם יש לך סכין חדה). ואז לחתוך כל חצי לרצועות רחבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים את הרצועות בשכבה אחת על תבנית אפייה ומפזרים מלח, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים במשך כ 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר חשוף עד המרק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים תרד (או צ ' ארד או כרוב) למרק ומתבלים במלח לפי הטעם, בהתאם למליחות של המרק. לבשל, ערבוב, עד הירוקים הם נבולים, על 2 דקות עבור תרד, יותר עבור chard או כרוב. מצקת את המרק ל-6 קערות מרק. מחלקים שבבי אבוקדו וטורטיה בין הקערות.