מרק כרישה תפוחי אדמה
מרק כרישה תפוחי אדמה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא כרישה, חצי חצי מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו מרק כרישה ותפוחי אדמה, מרק כרישה ותפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני מעל חום בינוני. לבשל כרישה, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 5 דקות. למדוד את כרישה 1/4 כוס ולהניח בצד.
מוסיפים שום כרישה הנותרים בסיר ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
עבודה בקבוצות, מערבולת מרק בבלנדר לטהור. מחלקים מרק בין 4 קערות העליון כל אחד עם כ 1 כף. כרישה שמורה.