מרק נקניק הודו טוסקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך שעועית צפונית מעולה, זרעי קימל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני, ו נקניק טוסקני ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
1
במחבת nonstick מצופה ספריי בישול, לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו מגניב לחתוך.
3
בסיר גדול, לטאטא יחד את המרק, מרק, פטריות, בצל, תיבול איטלקי, שום ותבלינים, זרעי קימל וזרע שומר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
זרעי קימל
פירורי לחם, כמה חופנים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק