קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מרק סלק בסקווש בלוט קלוי

מרק סלק בסקווש בלוט קלוי
מרק סלק בסקווש בלוט קלוי נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם סקווש בלוט, מרק ירקות, braeburn, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו מרק סקווש בלוט קלוי, סקווש בלוט קלוי & מרק לפת, ו מרק סקווש בלוט מרוקאי קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
2
חותכים את "צמרות" של סקווש (על 1 אינץ ' מקצה גזע) ושמורה. לגרוף את הזרעים ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים פרוסה דקה מאוד את תחתית סקווש כדי ליצור בסיס יציב.
מרכיבים שתצטרך
4
מברשת "קערות" וחולצות בכל רחבי עם שמן ומפזרים מלח בפנים. מסדרים קערות סקווש, עם צמרות לצד, גזע בסופו של דבר, ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
5
סקווש צלי בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד בשר סקווש הוא רק במכרז, על 1 1 1 / 4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים סלק ותפוח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מרק ו 4 כוסות מים, ואז מבשלים, חשוף, עד סלק רך, כ 40 דקות. מערבבים בחומץ וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
5
מרק פירה ב 3 קבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד, לפחות 1 דקה לכל אצווה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה גדולה. להחזיר מרק למחבת, ואז מתבלים במלח ופלפל ומחממים. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מספיק מים לדליל לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים מרק בקערות סקווש.
מרכיבים שתצטרך
1
* בשר סקווש מתכווץ במהלך האפייה; אם נוצר חור קטן, מגישים מרק בסקווש אבל להגדיר בקערת מרק.* מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך