מרק עוף-Posole נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סלרי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. מתכונים דומים: מרק עוף בנוסח מקסיקני, Posole (Tomatillo, עוף, מרק Hominy), ו מרק עוף בנוסח פוזול איטי.
הוראות
1
מניחים מלאי בסיר בינוני, הזמנת 1/4 כוס, ולהביא לרתיחה. בינתיים, במקום הנותרים 1/4 גביע המניה ואת צ 'ילי אנצ' ו rehydrated בבלנדר ו מחית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף אנצ 'ו pureed, פורצ' יני, hominy ומבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hominy
3
מוסיפים את העוף והכוסברה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מרק מצקת לתוך קערות העליון עם גבינה וכמה טורטיות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר במחבת קלייה גדולה; זורקים עם שמן ומתבלים בקלילות עם מלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות הם חום זהוב עשיר, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
מעבירים את העצמות והירקות לקומקום גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 4 שעות, ברפרוף את החלאות שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
מצקת
8
הסר מהחום ומאמץ דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מניחים בחזרה על הכיריים מעל חום גבוה ומבשלים עד מופחת בחצי. השתמש מיד או לתת מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות, להכניס למקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
שמן חום במחבת גדולה צדדית גבוהה עד שהוא מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מוסיפים את הטורטיות ב 2 קבוצות ומבשלים עד רק פריך.