את המתכון של מרק פסטה עגבניות בשר ניתן להכין תוך שעה בערך . מתכון זה מכיל 10 מנות עם 83 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, קרוטונים, רסק עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57% . מתכונים דומים: אפיית פסטה של חולץ פקקים של עגבניות בשרניות , פסטה בשרנית ורוטיני עגבניות ותרד בשרניות .
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את בשר הבקר, הפלפלים הירוקים והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים שום, מבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
לנקז.
4
מוסיפים את המים, העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר החום, התיבול האיטלקי, מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
מבשלים 10-14 דקות או עד שהפסטה רכה, תוך ערבוב מדי פעם.