מרק קישואים צונן
מרק קישואים צונן נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמיר, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן, מרק זוקיני צונן, ו מרק אבוקדו וקישואים צונן.
הוראות
לבשל שאלוט בשמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים קישואים, גרידה, מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שקישואים מתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים מרק ומים ומבשלים עד זוקיני הוא רך, על 3 דקות.
תערובת פירה קישואים, כולל גרידה, יחד עם פטרוזיליה ושמיר בבלנדר (ב 2 קבוצות במידת הצורך) עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
מעבירים לקערת מתכת, ולאחר מכן להגדיר קערה לתוך קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים (כדי צונן מהיר). מגניב, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מערבבים בחמאה ומתבלים במלח.
מרק (עם חלב חמאה או יוגורט) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. (אם הכנת מרק מראש, קירור באמבט קרח אינו הכרחי.) מערבבים היטב לפני ההגשה.