תירס, נקניקיות ומרק פלפל יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תירס ופלפל, מרק תירס עם קרם פלפל אדום, ו מרק תירס ופלפל פעמון.
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס חמאה. מבשלים בצל, שום ופלפלים בחמאה עד מכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים במרק, תפוחי אדמה, פלפל וכמון ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מניחים חצי התירס בבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. מערבבים תירס מחית, נשאר תירס שלם, קילבסה, חלב ושמנת למרק. מבשלים 20 דקות יותר.