מרשמלו מצופה שוקולד
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שוקולד שקדים, אגוזים, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שוקולד מצופה s ' mores פופס, בייגלה מצופה שוקולד s ' mores, ו S ' mores מצופה שוקולד על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
כף גדושה של קרם מרשמלו על 8 קרקרים. למעלה עם 8 הקרקרים האחרים, לחיצה בעדינות. מיד לשים את הכריכים במקפיא, תוך דקה מלשים את הקרקר השני למעלה. להקפיא למשך מינימום של 30 דקות כדי להגדיר את קרם מרשמלו ככל האפשר. בינתיים, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית, ואז להפריש להתקרר, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על השוקולד נמס. כאשר השוקולד הוא טמפרטורת החדר, להסיר את הכריכים מהמקפיא. אחד אחד, לטבול את הכריכים בשוקולד, המאפשר עודף לטפטף. תעבוד מהר, ואז תוסיף את הסוכריות שתרצה להשתמש בהן. מיד לשים את הכריכים בחזרה למקפיא כדי להגדיר את השוקולד ולשמור את המרשמלו ממרד ונוזל החוצה. להקפיא לפחות 30 דקות, אז אתה יכול לאחסן את s ' mores בטמפרטורת החדר או במקרר עד שאתה מוכן לשרת!