קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

נקניק, כרישה, וקיש שלוש גבינות

נקניק, כרישה, וקיש שלוש גבינות

הוראות

1
בינתיים, כרישה חצויה לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לשטוף היטב בקערה של מים קרים, כרישה מגרה. הרם החוצה ולנקז כרישה במסננת ויבש טפיחה. ממיסים חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני ומבשלים כרישה, ערבוב מדי פעם, עד מאוד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שורה פשטידה חמה עם בשר חזיר פרוס, חופפים שכבות לפי הצורך כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצד של קליפת עוגה לחלוטין. לזרוק את הגבינות יחד ומפזרים באופן שווה לתוך פגז עוגה (לא לארוז גבינה), ואז להפיץ כרישה באופן שווה על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא יחד ביצים, אגוז מוסקט ופלפל עד לשלב היטב, ואז לטאטא בcrème fraîche עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
בזהירות לשפוך חצי פודינג על גבי מילוי עוגה, בעדינות להעביר גבינה עם כפית כדי לעזור פודינג לפזר באופן שווה. לאט לאט להוסיף פודינג שנותר באותו אופן. מכסים את העוגה בצורה רופפת בנייר כסף, מקפלים בעדינות קצוות מעל הקרום (שומרים על נייר מלגעת בחלק העליון של תערובת הגבינה) ומעבירים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
אופים עד מרכז המילוי הוא נפוח ולהגדיר (המרכז יהיה מעט מתנדנד אבל לא נוזלי), על 1 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב על מתלה לפחות 20 עד 30 דקות לפני ההגשה (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הערת טבחים
1
Quiche can be made 3 days ahead and cooled completely, uncovered, then chilled, wrapped in plastic wrap. Reheat quiche (uncovered) in a 177° oven until warmed through, about 15 minutes.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה