סבתא של סטוגארד קרמל פקאן לחמניות מתוקות
הלחמניות המתוקות של סבתא סטוגארד קרמל פקאן דורשות בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמרים, ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות פקאן קרמל, לחמניות פקאן קרמל, ו גלילי קרמל-פקאן דביקים.
הוראות
יוצקים את החלב לסיר קטן, ולהגדיר על חום בינוני.
חום רק עד העור מתחיל להיווצר על החלק העליון, ולאחר מכן להסיר מהתנור, ומערבבים מלח 1/4 כוס מרגרינה. אפשר להתקרר לפושר.
מניחים 1/8 כוס מים חמים בקערה קטנה. מערבבים 1/2 כפית סוכר.
מפזרים שמרים על פני השטח, ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת החלב המקורר ואת השמרים במשך 2 דקות באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. השתמש בכפית עץ גדולה כדי לערבב קמח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת עד התערובת יוצרת בצק. ללוש על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד הבצק הוא חלק וגמיש, כ 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, ולהפוך פעם אחת כדי לצפות את הדף. לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק, ולתת לנוח על הדלפק בזמן שאתה מכין את ציפוי הקרמל. בקערה בינונית, מערבבים יחד את סירופ התירס, 1 1/2 כפות מים, 3 כפות של מרגרינה וסוכר חום עד חלקה.
מורחים שכבה אפילו על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x9 אינץ'.
מניחים חצאי פקאן במהופך בשורות מעל תערובת הסוכר. תניח בצד.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 9x12 אינץ
מורחים עם 2 כפות של מרגרינה.
מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר עם הקינמון; מפזרים על המרגרינה.
מגלגלים את הבצק מתחיל בקצה הארוך כדי ליצור יומן. צבטו את התפר יחד כדי לאטום.
חותכים את הגליל לתוך 1 סיבובים אינץ'.
מניחים את הסיבובים לתוך צלחת אפייה מוכנה. הגדר במקום חם לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים לחמניות במשך 20 עד 25 דקות בתנור, עד חום זהוב. הפוך תבנית אפייה על קרש חיתוך או גיליון עוגיות נקי בעוד עדיין חם כך ציפוי הקרמל הוא על גבי.