סוכריות עוגיות קרמל
סוכריות עוגיות קרמל הוא קינוח שמגיש 48. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 261 קלוריות. תמורת 38 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 8%, המנה הזו ניתנת לשיפור. עוגיית סוכריות, קונוסים לעוגיות סוכריות וכוסות עוגיות סוכריות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות. קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף ב-2 כפיות חמאה; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים ואת יתרת החמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מהדקים את הבצק לתבנית מוכנה.
אופים 16-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
לקרמל מערבבים סוכר, סירופ תירס וחמאה בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים בעדינות במשך 4 דקות ללא ערבוב.
מסירים מהאש; מערבבים בהדרגה חלב.
מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שמדחום ממתקים מצביע על 238° (שלב כדור רך), תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
יוצקים על קרום מוכן. מקררים שעתיים או עד שהקרמל מתייצב.
בעזרת נייר כסף, מרימים את הממתקים מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך ל-3-1/4x3/4-in. סורגים. במיקרוגל, ממיסים ציפוי סוכריות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טבלו חטיפי שוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מניחים על דף מרופד בנייר שעווה; מקררים עד להתייצבות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.