קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סופלה פטל קר

סופלה פטל קר
אם $1.25 למנה נופל בתקציב שלך, סופלה פטל קר יכול להיות מעולה ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך חלבונים ביצה, ג'לטין, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה לימון קר, סופלה ברי כפול קר, ו קנווד כרמי סופלה לימון קר.

הוראות

1
הפוך רצועת עבה כפולה של נייר שעווה גדול מספיק כדי קלטת סביב החלק החיצוני של 6oz (175g) ramekins, ורחב מספיק כדי לעמוד 2in (5cm) מעל השפה. מברשת קלה את החלק הפנימי החשוף של נייר שעווה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים את מי הוורדים בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין, ולתת לעמוד במשך כ 2 דקות, או עד ספוגי.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מים רותחים ומערבבים עד הג ' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסר מהמים ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
להזמין 12 פטל. מחית את שאר פטל במעבד מזון. לשפשף דרך מסננת בסדר מאוד מעל קערה כדי להשליך את הזרעים. מערבבים את הסוכר של קונדיטור ומיץ לימון, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את הג ' לטין. להכניס למקרר עד רק מתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטלפטל
ג ' לטיןג ' לטין
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
קערהקערה
6
מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקרם לתערובת הפטל. בקערה אחרת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, בעדינות לקפל לתוך תערובת פטל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פטלפטל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים לתוך ramekins. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, עד סט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בזהירות לקלף את נייר השעווה סביב ramekins. לקשט כל סופלה עם פטל וכמה עלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
וריאציה
10
סופלה אוכמניות
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
11
השתמש אוכמניות טריות במקום פטל, לוקח טיפול נוסף כדי להסיר את כל הזרעים מן טהור לפני הוספת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
אוכמניותאוכמניות
פטלפטל
זרעיםזרעים
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שאטו לה Grange קלינט בורדו Superiore. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.