קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה פירות פסיפלורה קפואה

סופלה פירות פסיפלורה קפואה
אם $1.24 למנה נופל בתקציב שלך, סופלה פירות פסיפלורה קפוא יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. אם יש לך עיסת פירות תשוקה, ג'לטין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, עוגת מרנג פירות קפוא, ו סופלה אפרסק קפוא.

הוראות

1
חותכים נייר לרצועות 6 (13-על ידי 2 1/2 אינץ'). לעטוף רצועה בחוזקה סביב מחוץ לכל ramekin כדי ליצור צווארון 1 אינץ ' קלטת חופפים מסתיים יחד. מסדרים ramekins על תבנית אפייה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מפזרים ג ' לטין מעל מיץ ליים בסיר קטן ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים עיסת פרי תשוקה וחום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים לקערת מתכת, ואז מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ותערובת של צינה מהירה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתעבות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים סוכר ומים בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף את הגבישים מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים מבלי לערבב עד הסירופ רושם 114° על מדחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במיקסר במהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים סירופ בזרם איטי למטה בצד של קערה מיקסר, להכות כל הזמן במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד מרנג הוא טמפרטורת החדר, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף רבע מקצפת לתוך עיסת פסיפלורה כדי להאיר, ולאחר מכן לקפל עיסת הנותרים מקצפת יחד עם קצפת. כף לתוך ramekins, ממלא אותם 1/3 עד 1 אינץ ' מעל חישוקים.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בואו סופלה לרכך במקרר כ 20 דקות לפני ההגשה.
10
* זמין בשווקים לטיניים.
1
סופלה יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר קפוא. אם אתה לא יכול למצוא עיסת פסיפלורה קפואה לא ממותקת, אתה יכול להחליף 12 פרי תשוקה בשלים. כוח בשר דרך מסננת בסדר לתוך קערה (עיסת יהיה נוזלי מאוד), זורק זרעים. אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף אבקת חלבונים, כגון רק לבנים, ו reconstitute על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
פסיפלורהפסיפלורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כל מנה מכילה כ 176 קלוריות ו 5 גרם שומן.
3
גורמה