קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם

סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם
אם יש לכם תמצית vanillan, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד חלב חם עם גלידת Vanillan, פודינג כפול שוקולד חם שערורייתי, ו פאדג'שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר מתלה באמצע. מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין את הסופלים, מעיל קל 6 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, 3 כפות קמח, 3 כפות קקאו, ומלח בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1 1/4 כוסות חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הוסף 3 אונקיות שוקולד; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
העברת תערובת לקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים וניל חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מקפלים בעדינות רבע מהחלבונים לתערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של 425 תנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
כדי להכין רוטב, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, ו 1 כף קמח; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב היטב עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מהחום; להוסיף 1/2 אונקיית שוקולד, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
מגישים חמים עם סופלים.