סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם
אם יש לכם תמצית vanillan, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד חלב חם עם גלידת Vanillan, פודינג כפול שוקולד חם שערורייתי, ו פאדג'שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר מתלה באמצע. מחממים תנור ל 42
כדי להכין את הסופלים, מעיל קל 6 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר. תניח בצד.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, 3 כפות קמח, 3 כפות קקאו, ומלח בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1 1/4 כוסות חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להסיר מן החום.
הוסף 3 אונקיות שוקולד; מערבבים עד חלקה.
העברת תערובת לקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים וניל חלמון ביצה.
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מקפלים בעדינות רבע מהחלבונים לתערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של 425 תנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
כדי להכין רוטב, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, ו 1 כף קמח; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב היטב עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; להוסיף 1/2 אונקיית שוקולד, ערבוב עד חלקה.