קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אורזו קלוי

סלט אורזו קלוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, orzo, עגבניות ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Orzo & שעורה קלויה, אורזו קלוי עם אפונה ופרמזן, ו אורזו קלוי עם זיתים ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את orzo ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
מוסיפים 3 כוסות מים, 1 1/2 כפיות מלח וגרידת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. לחשוף ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד orzo הוא מכרז והנוזל נספג, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
מיםמים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
מלחמלח
4
הסר מהחום.
5
להעביר את orzo לקערת ערבוב גדולה, להסיר את גרידת לימון ולתת מגניב על 10 דקות. מערבבים את הנותרים 2 כפות שמן, עגבניות, אם באמצעות, גבינת פטה, פטרוזיליה, צלפים, שמיר ומיץ לימון. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פטהגבינת פטה
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
שמירשמיר
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.