סלט אורזו קלוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, orzo, עגבניות ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Orzo & שעורה קלויה, אורזו קלוי עם אפונה ופרמזן, ו אורזו קלוי עם זיתים ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את orzo ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, 1 1/2 כפיות מלח וגרידת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. לחשוף ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד orzo הוא מכרז והנוזל נספג, 2 עד 3 דקות.
להעביר את orzo לקערת ערבוב גדולה, להסיר את גרידת לימון ולתת מגניב על 10 דקות. מערבבים את הנותרים 2 כפות שמן, עגבניות, אם באמצעות, גבינת פטה, פטרוזיליה, צלפים, שמיר ומיץ לימון. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.