סלט הפסטה הצונן של טניה
סלט הפסטה הצונן של טניה הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 414 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 204 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, חומץ יין, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט הפסטה הצונן של טניה, סלט פסטה הודו צונן, ו קרמי פופיסיד פסטאן וסלט פירות.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה עד אל דנטה, לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפסטה, הבצל, פלפל וסלרי.
בצנצנת זכוכית, לשלב את הסוכר, שמן, קטשופ, חומץ, מלח, פפריקה ופלפל. לנער היטב לערבב.
יוצקים רוטב על סלט, לזרוק מעיל באופן שווה.