קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט
סלט מלון עם בורבון-מייפל ויניגרט הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סירופ מייפל, מלון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרושוטו וסלט מלון עם ויניגרט מלון, סלט מלון עם ויניגרט פרג, ו סלט תותים מלון w / אבטיח ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הפקאן: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וצולים עד קלוי, 10 עד 12 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את החומץ וסירופ מייפל למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ומערבבים בפקאנים ובמפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
מורחים על תבנית האפייה ולתת מגניב, ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הכן את הסלט: להביא את הבורבון לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה; לבשל עד מופחת כ 1/3 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
להקציף את סירופ מייפל וחומץ; להביא רתיחה עדינה לבשל עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מהחום, מערבבים את השאלות ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
10
לטאטא את הקורנית ו 1/4 כפית מלח. טפטוף איטי בשמן זרעי הגפן, לטאטא עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מסדרים את המלון על מגש ומתבלים במלח ים. כפית ויניגרט בורבון מייפל מעל מלון, ואז מפזרים פקאן. למעלה עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלוןמלון
12
צילום: ג ' ייסון בארני